Chabad: Hāʻawi ʻo Chester Chabad i kahi challah piha kokoleka no nā ʻohana

CHESTER - He Shabbat i piha i ke kokoleka no ka nui o nā ʻohana ma ke Kalana ʻo Orange."Hoʻokiʻekiʻe ka Chocolate i ka ʻuhane o kēlā me kēia kanaka," wahi a Chana Burston, nāna i kālua ma mua o 60 mau challah crumb chocolate no nā pūʻolo mālama Shabbat me ke kumu Chocolate.Hāʻawi ʻia nā pūʻolo ma o Chabad Cares e Chabad o Orange County, alakaʻi ʻia e Rabbi Pesach a me Chana Burston."He mea koʻikoʻi ʻo Shabbat o ka pule no ka ʻohana Iudaio, i hoʻolauleʻa pinepine ʻia me ka ʻohana a me nā hoaaloha, a no ka nui o ka Sābati i noho mehameha i loko o ka quarantine.Ua makemake mākou e hana i kahi pōʻai Sābati kūʻokoʻa e hoʻohui i ka ʻono i ka poʻe a pau i loaʻa.

Ua kapa ʻia ʻo Rabi Pesach lāua ʻo Chana Burston i kēia hana ʻo "Chocolate Challah for the Quarantined Soul" a ua hoʻokomo ʻia kahi challah crumb Chocolate nui, pālahalaha kokoleka, wai kokoleka, rugalach kokoleka a me kahi pahu kukui Shabbat a me nā pāʻani.Ua hōʻike ʻia nā mea a pau i loko o kahi pahu Sābati nani.ʻAʻole uku ʻia ka pūʻolo.Nui nā mea manawaleʻa i kōkua i ka lawe ʻana i nā pūʻolo.

Ma mua, ua hāʻawi aku ʻo Chabad Cares i nā ʻāpana mālama lāʻau ʻē aʻe e like me "Chicken Soup & Challah for the Quarantined Soul."

Ua hāʻawi pū ʻo Chabad Cares i nā haneli kosher i hoʻomoʻa ʻia i ka home a me ke olakino olakino i nā poʻe kaiāulu i nele."Makemake mākou e kōkua i ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i ka ʻuhane o nā lālā o ke kaiāulu ma Orange County," wahi a Chana Burston."No nā mea he nui, ua kōkua kēia mau meaʻai i nā poʻe he nui i loko o kēia pilikia Covid paʻakikī, inā paha he kāne ʻelemakule e hoʻāʻo nei e kaupalena i ka ʻike e hele i waho a kūʻai aku, a i ʻole e hāpai i ka ʻuhane o ka ʻohana hiki ke hoʻohana i ka 'hoʻoikaika' i kēia wā. manawa.Hāʻawi manuahi ʻia nā meaʻai maloʻo kosher e nā mea manawaleʻa Chabad Cares.

Ua hana ʻia kēia mau hana ma o Chabad Cares, me ke kākoʻo ʻana o Dr. Ira lāua ʻo Karen Kanis, a me ka haʻawina mai Community Foundation of Orange & Sullivan.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
whatsapp/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Ka manawa hoʻouna: Jul-15-2020