Onye isi chọkọleti Japan mara mma ga-emepe alaka mbụ ya na Houston na Eshia City

Onye Japan na-eme ihe oriri na-atọ ụtọ Royce Chocolate, mara maka matcha green tii chocolate na ibe nduku nwere mkpuchi chocolate, na-emepe ụlọ ahịa na Houston's Chinatown.
Ikike owuwu a na-enyefe na Texas Department of Licenses and Regulations gosiri na ụlọ ahịa ahụ ga-emeghe na 9798 Bellaire Boulevard ma na-atụ anya ka emechaa na November 30. Ebe a dị na Beltway 8 n'ihu Bellaire H-Mart.Na Stirling Square.
Royce Chocolate e hiwere na Sapporo, Japan na 1983. Onye na-eme swiit a bụ onye a ma ama maka tii tii tii na matcha pralines, yana ganache "Namas" nke a na-etinye na mmanya na chocolate raw, marshmallows ejiri aka mee, mmanya swiiti jupụtara na mkpụrụ osisi na mkpụrụ, nke N'ezie, ndị ahụ Savory na ụtọ chocolate poteto ibe.
Berries, almond puffs na ihe niile metụtara chocolate, ị nwere ike ịbanye mmanya mmanya chocolate anyị.Pịa njikọ dị na bio maka ịzụ ahịa, wee zụta ROYCE's Luxe GiftSet naanị n'ịntanetị.#Roycechocolate# royceusa #HowJapanDoesChocolate #weloveroyce #chocolate #JapaneseChocolate#甜#甜#chocolatelover#Ịzụ ahịa n'ịntanetị
Kemgbe emepere ya, ụlọ ahịa chọkọleti amụbaala na mba / mpaghara 14, gụnyere obodo America dị ka Chicago, New York na Las Vegas.Ụlọ ahịa Bel Air ga-abụ ụlọ ahịa Royce nke mbụ na Texas, mana nke a abụghị nke mbụ ụlọ ahịa chocolate gara Bayeux.Royce nwetara windo mmapụta abụọ na Galleria na 2018, otu maka ụbọchị ndị nne na nke ọzọ maka ekeresimesi.
Enweghị ozi ọ bụla na ụbọchị mmeghe nke Royce, ma eleghị anya, ụlọ ahịa ahụ ga-emeghe n'oge maka oge ezumike nke afọ a.
Ọrịa ọrịa coronavirus ewetala nnukwu mgbanwe na gburugburu ebe iri nri na Houston, mana a ka nwere nri dị egwu maka ibuga na ibuga.
suzy@lstchocolatemachine.com
www.lschocolatemachine.com
Tel/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Oge nzipu: Ọgọst-11-2020