Buzz azụmahịa: New chocolate, kọfị na ụlọ ahịa Sanwichi |Akụkọ obodo

Chocolate ọhụrụ, kọfị na ụlọ ahịa Sanwichi emeghela na Front Street na ogbe ndịda Missoula.Ducrey Chocolate Maker meghere na mbido ọkọchị a na 311 E. Front St. na ọkwa okporo ámá nke ụlọ ROAM Student Housing.

Claudia Ducrey Giordano na onye ya na ya na-emekọ ihe na-eme chọkọleti "agwa ka mmanya" ma na-enyekwa kọfị nitro organic na sandwiches baguette ụdị French na croissants.

Ducrey Giordano kwuru na ọ na-esi na Double K Ranch na Darby na-enweta anụ ahịhịa ya na achịcha ya si na Morning Birds Bakery na Missoula.

O lekwasịrị anya n'ịdị na-elekwasị anya na gburugburu ebe obibi dịka o kwere mee, site na ahihia emere site na ube oyibo ruo na iji usoro mmiri Switzerland maka decaf iji hụ na ọ nweghị kemịkal eji.

Ụlọ ahịa ahụ nwere oche dị n'èzí na ime ụlọ, Ducrey kwuru na ha na-arụ ọrụ ugbu a na mbụ chọkọletị sitere na agwa ha nwetara na Peru.N'ikpeazụ, ha ga-enwe chocolate na-ekpo ọkụ arụrụ n'ụlọ na ikekwe ọbụna ihe pụrụ iche emere na huckleberries.

Mahadum nke Montana's Family Medicine Residency of Western Montana (FMRWM) nwetara onyinye $2.5 nde site na Ngalaba Ahụike na Ọrụ Ndị Ọrụ Ahụike na Ọrụ Ọrụ.

Dịka ntọhapụ mgbasa ozi si kwuo, mmemme UM bụzi otu n'ime mmadụ iri abụọ na mba niile iji nweta ihe nrite maka ọzụzụ ụlọ obibi na nlekọta mbụ.

Mahadum ahụ kwuru na onyinye ahụ "ga-eme ka ọzụzụ maka ndị dibịa bi n'ime ime obodo ma ọ bụ ebe a na-enyeghị ya ohere, ebe ọ na-agba ndị gụsịrị akwụkwọ ume ịchụso ọrụ n'ime ime obodo na nlekọta bụ isi mgbe ha gụsịrị ọzụzụ."

"Ego a ga-enye anyị ohere iwulite na agụmakwụkwọ ahụike ime obodo anyị siri ike ma mepụta ohere ọzụzụ ime obodo," ka Dr. Darin Bell, onye enyemaka FMRWM na-ahụ maka agụmakwụkwọ ime obodo na onye nyocha ụkpụrụ na onyinye ahụ kwuru."Site na ya, anyị ga-enwe ike ịmepụta ọtụtụ mmemme ọhụrụ bụ ndị nọworo na ọkwa dị iche iche nke atụmatụ maka ọtụtụ afọ."

Ihe nrite afọ ise maka mmemme inweta na ọzụzụ ime ime obodo nke FMRWM ga-eme ka ohere mmụta dịwanye elu n'ime ime obodo na ebe a na-enyeghị ya aka site na ọzụzụ na ọgwụ riri ahụ, ahụike telefon na agụmakwụkwọ n'etiti ndị ọkachamara, dị ka akwụkwọ akụkọ si kwuo.

Ọ ga-ekwekwa"FMRWM ịzụlite usoro ọzụzụ ọzụzụ siri ike nke na-enyere ndị bi ebe ahụ aka mezue ọtụtụ ọzụzụ ha na ịrụ ọrụ dị ka ndị dọkịta na-ahụ maka nlekọta mbụ n'ime ime obodo.Na mgbakwunye, ego onyinye a ga-ekwe ka FMRWM gbasaa netwọk nke obodo na ụlọ ọrụ mmekọ ya wee nye mmepe ọkachamara na agụmakwụkwọ maka ndị mmekọ a. "

"Anyị na-etinye ihe niile na ndepụta ọchịchọ ime obodo anyị maka afọ ise na-esote n'ime onyinye ahụ," ka Dr. Rob Stenger, onye isi mmemme FMRWM kwuru."Ihe omume niile ga-elekwasị anya n'ịkwalite ohere ọzụzụ ime obodo anyị ugbu a ma ọ bụ iwulite ndị ọhụrụ maka ndị bi anyị."

"Enwere nnukwu ndị na-eso ya na Missoula n'ihe gbasara crepes anyị na-eme dị ka Liquid Planet, ya mere anyị na-eweghachite crepes," onye ọrụ ibe Scott Billadeau kwuru.

"A na-achọ ohere ụlọ ọrụ dị ọnụ ala, ọkachasị ogbe ndịda, anyị hụkwara nke a dị ka ụdị ngwọta okike maka nke ahụ."

Ụlọ ọrụ ole na ole dị na Missoula County nwere ike iji ohere nke oge dị jụụ nweta ụfọdụ ọrụ.

Tupu oria ojoo a emetụta Montana, Missoula dekọtara ọrụ ihe owuwu dị elu na nkeji mbụ nke 2020.

"Enwere azụmahịa 2,000 n'akụkụ Brooks Street Corridor na-ewe mmadụ 17,000 n'ọrụ," onye otu ụlọ ọrụ Ruth Reineking kwuru."Ndị ahụ bụ ọtụtụ ndị nwere ike iji usoro ụgbọ ala ahụ (nkeji 15) ma ọ bụrụ na ọ na-agba ọsọ."

El Caz Taqueria ọhụrụ ahụ ga-adị na ụlọ oriri na ọṅụṅụ Viva Mexico ochie, nke a na-emezigharị zuru ezu ugbu a.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lschocolatemachine.com
whatsapp/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Oge nzipu: Jul-20-2020