O se matai sukalati Iapani manaia o le a tatalaina lana lala muamua i Houston i Asia City

O lo'o tatalaina se faleoloa i le taulaga i Houston, le fai mea'ai suamalie a Iapani, o Royce Chocolate, e lauiloa i lana sukalati lanu meamata lanu meamata ma keke pateta e ufiufi i sukalati.
O le pemita faufale na tuʻuina atu i le Texas Department of Licenses and Regulations na faʻaalia ai o le a tatalaina le faleoloa i le 9798 Bellaire Boulevard ma e faʻamoemoe e maeʻa ia Novema 30. O lenei nofoaga o loʻo i Beltway 8 i luma o Bellaire H-Mart.Ma Stirling Square.
Royce Chocolate na faavaeina i Sapporo, Iapani i le 1983. O lenei fai lole e lauiloa mo sukalati lanu meamata ma matcha pralines, faapea foi ma le ganache "Namas" ua susu i le uaina ma sukalati mata, marshmallows e fai lima, lole lole e tumu i fualaau aina ma nati, o o le mea moni, na mea'ai pateta sukalati suamalie ma suamalie.
Berries, almond puffs ma mea uma e fesoʻotaʻi ma sukalati, e mafai ona e ulufale i le matou pa sukalati fualaʻau.Kiliki le feso'ota'iga ile bio e fa'atau ai, ma fa'atau le ROYCE's Luxe GiftSet na'o luga ole laiga.⁠#Roycechocolate# royceusa #HowJapanDoesChocolate #weloveroyce #sokolate #Japanese Chocolate#甜#甜#chocolatelover#Fa'atau i luga ole laiga
Talu mai le tatalaina, o le faleoloa sukalati ua faʻalauteleina i 14 atunuu / itulagi, e aofia ai aai Amerika e pei o Chicago, Niu Ioka ma Las Vegas.O le faleoloa o Bel Air o le a avea muamua ma faleoloa Royce i Texas, ae e le o le taimi muamua lea ua asiasi ai se faleoloa sukalati i Bayeux.Na maua e Royce ni faamalama pop-up se lua i Galleria i le 2018, tasi mo le Aso o Tina ma le isi mo le Kerisimasi.
E leai se tala i le aso e tatala ai Royce, ae masalo o le a tatala le faleoloa i le taimi o le vaitau o aso malolo o lenei tausaga.
O le faʻamaʻi o le coronavirus ua aumaia ai suiga tetele i le siosiomaga o taumafataga i Houston, ae o loʻo i ai pea le tele o meaʻai e ave i fafo ma tiliva.
suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Telefoni/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Taimi meli: Aukuso-11-2020