Alice Cooper e tatalaina lana lava ituaiga o susu sukalati

Alice Cooper o loʻo galulue faʻatasi ma se kamupani susu e faʻavae i Arizona e faʻasalalau lana lava susu sukalati.

O le talafou muamua na faalauiloa faalauaitele i le vaiaso talu ai i se Instagram post e Ideas Collide, o se ofisa maketi e faavae i Arizona.O le pou na aofia ai ata mai se ata o oloa, faʻaalia ai Alice Cooper lava ia.

I le fa’ai’uga o le vaiaso, na fa’amaonia mai ai e le Solid Rock, le faalapotopotoga e le o ni polofiti a Alice Cooper, o le susu sukalati lava o lo’o agai mai.Fa'atūina i le 1995, o lo'o tu'uina atu e le fa'alapotopotoga a'oa'oga musika, ata tifaga, siva ma fa'ata'ita'i mo tupulaga talavou i Arizona.

"I Solid Rock, o la matou sini o le tuʻuina atu lea o se nofoaga e tulaʻi mai ai tupulaga talavou.O lenei fa'asao fa'alotoifale ua tu'uina atu e lagolago ai se malaga fa'afiafia ma fatufatua'i mo tupulaga,” o se fa'amatalaga lea i luga o le upega tafa'ilagi a Solid Rock.O tupe maua mai le fa'atauina atu o le susu sukalati o le a fesoasoani e fa'atupe ai taumafaiga a le kamupani e leai ni tupe mama.

E le'i fa'ailoa mai e Cooper ma Danzeisen Dairy se aso e fa'amatu'u mai ai le susu, ae o lo'o fa'amoemoe o le a tu'u i fata i se taimi o le tausaga nei.O le meainu fou a le rock star o le a avanoa mo le kiliva i le fale ma faleoloa i Arizona atoa.

I le amataga o Iulai, na faʻaalia ai e Cooper lona popolega mo le lumanaʻi o nofoaga tutoʻatasi musika pe a maeʻa le faʻamaʻi o le coronavirus.

“Afai e leai ni au [nofoaga laiti], e fa’afefea ona lelei se fa’aili rock –se fa’aili musika talavou-?”Na mafaufau loloto Cooper i se faatalanoaga ma Loudwire.

I le aso 1 o Iulai, na faasilasila ai e le supergroup a Cooper, Hollywood Vampires, le toe faʻatulagaina o tafaoga mo le 2021. O le vaega, lea e faʻaalia ai Johnny Depp ma Aerosmith's Joe Perry, o le a taamilo i Peretania ia Aukuso i le tausaga fou.

Chengdu LST Saienisi ma Tekinolosi Co., Ltd o faʻapolofesa sukalati faia masini manufaacturer, Faavaeina i le 2009, o loʻo i Chengdu Saina, taulaʻi i le fofo atoa mo meaai sukalati faia ma afifiina.

O se tasi o nai kamupani lea e faapitoa i tekinolosi teuina sukalati laiti / ogatotonu / tele i China.O le faavae o ituaiga fusipaʻu / rotary-papa suka sukalati paʻu paʻu ma tekinolosi polesi, Lima luga tekinolosi suʻesuʻega ma atinaʻe aufaigaluega o le 'au i China.Three eseese maualuga ma fou tekinolosi o le a faia i tausaga uma i Saina.40 atunuu a itiiti mai mo le galulue faatasi o le lalolagi ma Saina lauiloa sukalati manufacturers.We tuuina atu foi le auaunaga OEM ma le olaga atoa-taimi faatau atu ma ina ua uma-faatauina auaunaga.

if you want to know more details,pls sent email to grace@lstchocolatemachine.com,Tell/WhatsApp/Wechat: 0086 18584819657.

Faʻafeiloaʻi e asiasi i la matou upega tafaʻilagi: www.lstchocolatemachine.com, poʻo www.lst-machine.com, aua le faʻatuai e faʻafesoʻotaʻi aʻu, o le a ou taumafai i le mea sili e fesoasoani ia te oe.


Taimi meli: Iul-14-2020