PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina 2009, tempatna di Chengdu Cina, fokus kana solusi sadayana pikeun pembuatan bahan coklat sareng bungkus.
Salah sahiji ti saeutik perusahaan anu khusus dina téknologi depositing coklat leutik / tengah / ageung di Cina. Pendiri tipe sabuk / bubuk rotary-drum gula bubuk coklat sareng téknologi polishing,
Lima ahli panilitian sareng pamekaran téknologi luhur salaku tim di Cina. Tilu téknologi luhur sareng anyar anu béda bakal dilaksanakeun unggal taun di Cina. 40 nagara sahenteuna pikeun gawé babarengan salaku pabrik coklat global sareng Cina anu kawéntar. Jasa OEM na jualan sakabeh-waktos-waktos na layanan saatos-jualan.

Nganjang Pelanggan

APLIKASI PRODUK

Kami nyayogikeun solusi pikeun mesin pembuatan coklat, mesin kami dianggo pikeun biskuit, pabrik camilan & inuman, toko roti, Hotel, Rumah Makan, Pakéan di Bumi, Produksi coklat industri sareng komérik, parlor és krim sareng toko-toko coklat sareng sajabina, tiasa ngahasilkeun seueur rupa-rupa jinis permén coklat kualitas luhur

Mitra urang

  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (4)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • partner (1)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami