Ua toe tatalaina le Lalolagi Sukalati a Hershey i puipuiga fou o le coronavirus: O la matou vaaiga muamua lea

I so'o se aso i le taimi o le taumafanafana, e masani lava ona maua le motu o tagata e to'atele i le faleoloa meaalofa, fale'aiga ma mea fa'afiafia i Hershey's Chocolate World.

O le nofoaga na avea ma nofoaga autu asiasi mai mo le Hershey Company talu mai le 1973, e tusa ai ma Suzanne Jones, sui peresitene o le Hershey Experience.Ua tapunia le nofoaga talu mai Mati 15 ona o le coronavirus, ae ua toe tatalaina le kamupani ia Iuni 5 ina ua uma ona faʻapipiʻi nisi o puipuiga fou o le soifua maloloina ma le saogalemu.

“Ua matou matua fiafia lava!”Fai mai Jones e uiga i le toe tatalaina."Mo soʻo se tasi na alu i fafo ma feʻaveaʻi i tagata lautele, [o faiga fou mo le saogalemu] o le a leai se mea e leʻi faʻamoemoeina - e masani lava mo mea o loʻo tatou vaʻaia i se vaega samasama i Dauphin County."

I lalo o le vaega samasama o le fuafuaga toe tatalaina a Gov. Tom Wolf, e mafai ona toe amata pisinisi faleoloa, ae seʻi vagana ua latou mulimulitaʻia le tele o taʻiala saogalemu e pei o le faʻaitiitia o le gafatia ma matapulepule mo tagata faʻatau ma tagata faigaluega.

Ina ia faatumauina se numera saogalemu o tagata o loʻo nofoia i totonu o le lalolagi sukalati, o le ulufale atu o le a faia nei e ala i se pasi ulufale.E tatau i vaega o malo ona fa'aagaga se pasi i luga ole laiga, e leai se totogi, lea e fa'ailoa mai ai le taimi e mafai ai ona ulufale.O pasi o le a tuʻuina atu ile 15 minute faʻaopoopoga.

"O le a le mea e fai o le faʻaagaga avanoa i totonu o le fale mo oe ma lou aiga, poʻo oe ma au uo, e sau i totonu ma tele avanoa e feoai ai," o le tala lea a Jones, faʻamatala o le faiga o le a mafai ai ona maua se mamao saogalemu i le va o malo. a o totonu.“E tele itula e te i ai i totonu o le fale.Ae i le 15 minute uma, matou te faʻatagaina tagata i totonu pe a o ese isi.

Na faʻamaonia e Jones e tatau i malo ma tagata faigaluega ona fai ni matapulepule aʻo i totonu, ma e tatau foi i tagata asiasi ona siaki o latou vevela e le aufaigaluega, ina ia mautinoa e leai se tasi e maua i le fiva e sili atu i le 100.4 tikeri Fahrenheit.

"Afai matou te iloa o loʻo i ai se tasi i luga o lena mea, o le mea la matou te faia o le tuʻuina atu ia i latou e nonofo i lalo mo sina taimi," o le tala lea a Jones.“Masalo ua na o le vevela tele i le la ma e tatau lava ona latou malolo ma inu se ipu vai.Ona toe faia lea o se isi siaki o le vevela.”

E ui o su'esu'ega otometi o le vevela atonu o se avanoa i le lumana'i, o le tala lea a Jones, mo le taimi nei o le a faia siaki e ala i le aufaigaluega ma le su'esu'eina o fuamoa.

E le o fa'afiafiaga uma i le Lalolagi Sukalati o le a maua vave: mai ia Iuni 4, o le a tatalaina le faleoloa meaalofa, ma o le faleaiga e ofoina atu se lisi fa'atapula'a o mea na ta'ua e Jones "o a tatou mea fa'amalieina, o mea e fa'ailoga ai se asiasi i le Lalolagi Sukalati,” e pei o susu lulu, kuki, s'mores ma ipu paluga kuki.

Ae o mea'ai o le a fa'atau atu mo na'o le taimi nei, ma e le'i tatalaina le ta'amilosaga Sukalati ma isi mea fa'afiafia.O le a ave e le kamupani a latou faʻamatalaga mai le ofisa o le kovana ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina a le setete mo le toe tatalaina o isi, o le tala lea a Jones.

"O le taimi nei o la matou fuafuaga o le mafai lea ona tatalaina i latou a o agai atu le Itumalo o Dauphin i le lanu meamata," o lana tala lea.“Ae o se talanoaga faifaipea mo i matou e malamalama ai pe faapefea ona matou tatalaina, mea o loʻo matou faia e tausia ai le saogalemu o tagata uma, ae o loʻo faʻasaoina pea mea e fiafia ai na aafiaga.Matou te le mananao e ositaulaga le tasi mo le isi – matou te manana‘o i mea uma.Ma o lea o loʻo matou galulue e faʻamautinoa e mafai ona matou kilivaina mo a matou malo.


Taimi meli: Iuni-06-2020