Fa'amanino e le kamupani sukalati a Maine le Fa'atonu CDC Dr. Nirav Shah

O le lagona lena o le kamupani sukalati a le Freeport Wilbur's of Maine Chocolate Confections e uiga i le Maine CDC Director Dr. Nirav Shah-o se lagona tele o Maine e foliga mai o loʻo faʻasoa.

O se tasi na faavaeina le kamupani, Catherine Carty-Wilbur, na sau ma le manatu e fai se pa sukalati e faaosofia e Dr. Shah.Na ia sau foi ma le igoa: The Shah Bar.

Fai mai Katerina na ia taumafai e aapa atu ia Dr. Shah ina ia mautinoa ua ia maua le toʻa i le manatu.I le faaiuga, na tuʻuina atu e le sooupu a le Maine CDC Robert Long ia i latou le faʻatonuga.

O Catherine ma lona toʻalua o Tom o uluaʻi faʻavae ma pule o Wilbur's of Maine Chocolate Confections, ae o lana tama o Andy na faʻatautaia le pisinisi a le aiga i le 2016. Andy ma lona faletua o Kristin Frazier, o loʻo faigaluega foi i le kamupani, na taufetuli ma le manatu o Cathy ma fatuina. le Shah Bar.

O pa sukalati e sau i le susu po o le sukalati pogisa ma o le afifi e le mafaaseseina ma se ata o Dr. Shah ma se auivi o Maine o loʻo i ai se fatu.

O le vaega pito sili ona manaia: o pa o le a fa'atau atu i le $2.25 ma le 10% o le tupe e alu i le Freeport Community Services Food Pantry.O lo'o fa'atau atu se pusa pa'u e ono i le upegatafa'ilagi a Wilbur's of Maine Chocolate Confections mo le $13.50.E mafai ona fa'atau pa ta'ito'atasi i se tasi o faleoloa e lua.

Fai mai Kristin, o le manatu lautele i tua atu o pa o le faʻaalia lea o lo latou talisapaia o mea uma o loʻo faia e Dr. Shah e faʻamautinoa ai le saogalemu o nuʻu o Maine ma le setete.

“Ou te manatu [ma le] faaaloalo o tagata mo ia, o se ituaiga o auala malie e faamamalu ai o ia,” o le tala lea a Kristin.

Na ia faamatala mai e masani lava ona latou faia lole lole e atagia ai mea eseese o loo tutupu i le lalolagi, ma talu ai o le Maine CDC briefings i aso taitasi ua avea ma vaega masani o olaga o tagata, o se pa e faʻatatau a Dr. Shah sa fetaui.

“[Dr.Shah] sa avea ma se vaega tele e le gata o le tausia o Maine saogalemu ae o le faʻaalia foi o se lagona o le mafanafana ma le tausiga o tagata o Maine.E foliga mai e tele naua lona alofa.”

Na toe taʻua e Kristin le lagona o Katerina, ma faapea mai, “[Dr.O loʻo faia e Shah] se galuega lelei ma ua matou laki i le mauaina o ia.

We are professional chocolate making machine manufacturer,if you want to know more details sent email to grace@lstchocolatemachine.com,Tell/WhatsApp/Wechat: 0086 18584819657.

Faʻafeiloaʻi e asiasi i la matou upega tafaʻilagi: www.lstchocolatemachine.com.


Taimi meli: Iuni-30-2020