PRODUK FITUR

Babagan Kita

Diadegake ing taun 2009, ing Chengdu China, fokus ing solusi lengkap kanggo nggawe lan ngemas panganan coklat.
Salah sawijining perusahaan sing duwe spesialisasi ing teknologi depositing coklat cilik / tengah / gedhe ing Tiongkok. Pangadeg lapisan sabuk / lapisan bubuk gula coklat rotary-drum lan teknologi polesan,
Lima staf riset teknologi pangembangan lan pengembangan minangka tim ing China. Telung teknologi sing beda lan anyar sing bakal ditindakake saben taun ing Tiongkok. Paling ora 40 negara kanggo kerja sama minangka produsen coklat global lan Cina sing misuwur. Layanan OEM lan sales kabeh-wektu-urip lan layanan sawise-sales.

KUNJUNGAN PELANGGAN

APLIKASI PRODUK

Kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo mesin nggawe coklat, Mesin kita digunakake kanggo biskuit, pabrik cemilan & omben-omben, Bakery, Hotel, Restoran, Gunaan Omah, Produksi coklat industri lan komersial, panti es krim lan toko coklat lan sapanunggalane, bisa ngasilake akeh macem-macem jinis permen coklat berkualitas tinggi

MITRA KITA

  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (4)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • partner (1)

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita