Babagan Kita

Napa Pilih Kita

Mung win-win bisa tahan suwe, mung jangka panjang sing bisa urip, lan mung jangka dawa sing bisa berkembang

TIM KAMI

-Kita duwe 5 staf riset lan pengembangan teknologi paling dhuwur
Tim penjualan ekspor profesional, bakal nuntun sampeyan milih mesin sing paling cocog kanggo proyek kasebut.
-Engina kasedhiya kanggo nindakake layanan pangopènan lan ndandani lapangan ing jaban rangkah
Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip

Pambuka Perusahaan

Chengdu LST Technology Co., Ltd. didegaké ing 2009. dununge ing Chengdu, Sichuan, 1.000-3.000 meter persegi, fokus ing solusi lengkap kanggo nggawe lan kemasan panganan coklat, kayata sistem panganan coklat, pabrik bola coklat, mesin lapisan coklat, mesin tempering coklat, enrobing coklat lan mesin dekorasi , Jalur Produksi Coklat Oat-Meal otomatis, garis setoran coklat lengkap lan mesin matchmachine liyane. 

Kita nindakake produksi R&D, penjualan lan layanan purna jual kanthi langkah siji, Kita duwe tim R&D profesional lan peralatan khusus .Kami terus inovasi lan ngapikake teknologi kanggo ningkatake peralatan kanthi fungsi sing luwih kuat. 3 teknologi dhuwur lan anyar sing beda ditindakake saben taun. 

Kita sukses lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 2015, kita sukses lulus sertifikasi produk saka CE Eropa, kita nindakake kontrol kualitas kanthi ketat ing saben proses produksi dening inspektur, peralatan coklat kita wis misuwur ing industri panganan. Sanalika, produk sing diproduksi dening peralatan uga ana ing ngarep industri permen. Kajaba kanggo pasar domestik, peralatan kita wis akeh didol menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing Jerman, India, Vietnam, kidul Korea, Kanada, Australia, Rusia, Ekuador, Malaysia, Romania, Israel, peru. 

Adhedhasar prinsip iman, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngrancang lan ngasilake produk sing paling apik kanggo para klien, Kita nyedhiyakake dhukungan kanggo dhukungan lan dhukungan saka klien kanthi nyedhiyakake peralatan coklat sing berkualitas lan layanan sing apik!

QC

KAPASITAS PRODUK

ALIR PRODUKSI

PERALATAN PRODUKSI

1

HASIL R&D

Bubar iki kita wis ngrembakakake mesin werni werni sing presisi banget, kanthi presisi grinding 20-30 mikrometer, udakara 12 kali luwih pas tinimbang silinder grinding domestik. Saiki kita wis nguwasani teknik polishing DTG internasional sing paling canggih. Efisiensi kerja udakara 30 kali pot polishing domestik. PLC nggawe luwih gampang, luwih gampang ngoperasikake quipemtns lan luwih stabil nalika ngasilake proses.

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngarepake kunjungan sampeyan.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita