"Hot Chocolate Bomb"-bom hjelper til med å redde Pascos virksomhet

Newport, Fla.-Pandemien avsluttet nesten Michelle Palisis 40 år med sjokoladevirksomhet.
"Det er som å kile meg," sa Palissy.«Dette var det jeg trodde jeg gjorde.Plutselig, i desember, strømmet folk til det.»
De eksploderte på sosiale medier i vinter.Du legger en "bombe" laget av en blanding av sjokolade, marshmallow og varm sjokolade i varm melk for å lage deilig varm kakao.Bilder og videoer sirkulerer på nettet, og folk lager bomber eller bruker bomber.
Så Palsi begynte å tilpasse dem for å møte plutselige krav.Hun tjente mer enn 1500 på bare tre uker og har ingen planer om å slutte.
"Dette er utrolig.Folk kommer stadig inn. Til det punktet hvor jeg må stille opp.Jeg har aldri stått på venteliste før, men jeg må.
Hun laget alle slags ting.Legg "bomben" i varm melk eller vann og eksploder til varm sjokolade.I vinter strålte de på sosiale medier.Michelle har venteliste for første gang noensinne!@BN9 pic.twitter.com/EjiICC0lEu
Hun har opplevd et av de verste årene i sin virksomhet på nesten 40 år.Hun henvendte seg til og med til cateringtjenester for å hjelpe med å få ansatte ansatt før den varme sjokoladebomben.
"Det er virkelig en fantastisk reise.Plutselig er det ingen virksomhet på 9 måneder, og jeg må gjøre det.»sa Palisi.
Hun tror de er "fulle" på nettet fordi folk er mer hjemme og de leter etter en morsom måte å tilbringe tid med familiene sine.


Innleggstid: Jan-04-2021