Starbucks Japan lancerer fristende drikkevarer med chokolade og kastanjesmag for at starte efteråret

Selvom temperaturerne i hele Japan stadig er ubehageligt og farligt høje, når september nærmer sig, er det ikke overraskende at se forskellige butikker og restauranter, der promoverer produkter med efterårets tema.
Starbucks Japan er ingen undtagelse.De har annonceret to nye fristende drinks, som indeholder kastanjer eller marron, som ofte nævnes i Japan.
Nye sæsonbestemte drinks vil blive tilbudt som en del af deres "Artful Autumn @ Starbucks"-begivenhed, og vi kan ikke vente med at prøve kreative produkter tilsat kastanjer!
Den første kastanjedrik, de annoncerede, var Chocolate Marron Frappuccino (Chocolate Marron Frappuccino), som kun blev solgt til høje mennesker til en pris af 590 yen (5,60 $).
Drikken indeholder egentlige knuste kastanjer, som skal passe perfekt sammen med basismælken og kaffen.De tilføjede også chokolade og dryp af rødbrun kakaosauce, som danner et dejligt marmormønster ovenpå den hvide creme, hvilket har yderligere fordele.Og fordi man aldrig kan spise for meget chokolade, har de tilføjet bitre chokoladeflager og kandiserede kakaobønner til alle disse produkter, hvilket ikke kun tilføjer smag til drinken, men også gør smagen sprød.
Deres anden drik med kastanjesmag er Chocolate Marron Latte, som fås i fire standardstørrelser (450 yen kort, 490 yen høj, Grande 530 yen, Venty 570 yen).
Denne drink er lavet med dampet mælk og espresso med rødbrun kakaopasta, plus chokoladeflager og kakaobønner.Nu, hvis dette ikke lyder som en varm drik, kan du slappe af efter vejret bliver koldere, og det vil sige – vi ved ikke, hvad der vil ske!
Hvis du kan lide noget enklere, men stadig smagfuldt af efteråret, tilbyder de også Autumn Latte, en drik, der kombinerer espressokaffe og deres Autumn Blend-kaffe og dampet mælk.Der er også fire størrelser (kort pakke 340 yen, højde 380 yen, Grande 420 yen, Venty 570 yen).
Alle tre drikkevarer vil blive sat til salg hos Starbucks i hele Japan den 2. september, Chocolate Marron Frappuccino vil være tilgængelig indtil den 22. september, og Chocolate Marron Latte og Autumn Latte vil være på menuen indtil den 31. oktober.
Uanset om det er jordbær- eller mochi-riskager, ved vi alle, at vi kan stole på, at japanske Starbucks kan tilføje noget sjov til vores kaffepause, og vi er meget glade for at se, at de også har en høst denne efterårssæson.Vi håber bare, om det snart falder i Japan.
Få mere at vide om chokolademaskiner, kontakt os venligst:
suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Tlf/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Posttid: 01-09-2020