CT Chocolate Trail e aofia ai taofi i Meriden, Wallingford

MERIDEN — Savali atu i totonu o le Faleoloa Faleoloa a Thompson Chocolate, e vave ona lavea oe i le manogi manogi o sukalati.

O le faleoloa, o loʻo tuʻuina i totonu o se vaega nofoia o le taulaga i le 80 S. Vine St., ua naʻo se tasi o nofoaga i le Connecticut Office of Tourism's Chocolate Trail i lenei tausaga.

O le Connecticut Chocolate Trail o se manatu na faia i le 2011 o se auala e faʻaalia ai sukalati i Connecticut atoa ma faʻafaigofie mo tagata ona mauaina, e tusa ai ma le Connecticut Office of Tourism.

O le auala o loʻo lisiina ai nofoaga e 18, e aofia ai le Thompson Chocolate i Meriden ma Sweet Cioccolata i Wallingford.

O Thompson Chocolate o loʻo auai i le auala talu mai le 2014, fai mai le faʻatau ma le maketi maketi Kevin Scarpati.

"E mautinoa lava matou te maua ni tagata asiasi e o mai ona o le auala," o le tala lea a Scarpati.“Ua fa'ateleina le fa'aaliga mo matou ma le kamupani e o'o atu i se fa'alapotopotoga e masani ona matou le o'o i ai.â€

O le Faleoloa Faleoloa e tatala i le Aso Gafua i le Aso Faraile mai le 9 i le taeao i le 4 i le afiafi.

O le faleoloa e masani ona faʻatau atu sukalati afifi pepa, i foliga ma ituaiga eseese, e aofia ai sukalati paʻepaʻe, sukalati susu, ma sukalati pogisa.O sukalati fa'a fatu i ato, i lollipop, ma ato e mafai ona maua i le tele o lanu e fa'atatau i le Aso Valenitina i lenei taimi o le tausaga.O mea'ai sukalati mo St. Patrick's Day ma le Eseta o lo'o avanoa nei.

O lo'o iai fo'i oloa a le faleoloa e fa'atau atu e le'o fa'atauina i se isi mea — e pei o pa'u pecan ta'uta'ua ma lapiti sukalati o le Eseta.

E le ofoina atu e le faleoloa ni asiasiga i le falegaosimea, ae e mafai ona e mauaina vaega eseese mai le 140-tausaga le talafaasolopito o le pisinisi o loʻo faʻaalia ma se vitio o loʻo faʻaalia ai le gaosiga.I lalo o le fata e siaki ai fafo o loʻo i ai ni mea tuai na faʻaaogaina i le 1900s ma luga o le puipui o loʻo i ai se vaega o se fale faʻapitonuʻu lea na gaosia ai e le aiga o Thompson le sukalati.

O le Aso Lua, sa fa'atau ai e Jane Costello, le tagata nofomau o Meriden, mo mea'ai mo le Aso Valentine mo tagata o le aiga, e aofia ai se loli sukalati mo lana tama.

Na te le'i iloaina le Auala Sukalati, ae sa fiafia o le sukalati sa ia fiafia i ai mo le tele o tausaga ua aofia ai i le lisi.

O le mulimuli i le auala i Wallingford o le a tu'u oe i Sweet Cioccolata, 28 N. Colony Road.O le faleoloa sukalati suamalie ua i ai i le nofoaga lava e tasi mo le 17 tausaga, ae o loʻo fuafua e faʻanofo ni nai faitotoa i lalo i le Eseta i se avanoa sa nofoia muamua e Cindy's Unique Shop.

O le fa'alauteleina o le a fa'auiga fo'i oloa fou, ae maise, mea'ai fou e leai se kulūlū ma le suka, lea na talosagaina.Fai mai Ceste o le sukalati ua uma ona leai se kulūlū, ma o le sukalati uliuli e leai foi ni susu.

O mea o lo'o maua ile faleoloa e aofia ai kuki e ufiufi i sukalati ma/po'o le caramel, popcorn, pretzels, apples, graham crackers, ma ipu fa'atasi ma le tele o mea'ai.Fai mai Ceste, o le pa'u sukalati e sili ona fiafia i ai tagata faatau ma e sau ma toppings pei o almonds tao, cashews, cranberries, non-pariels, popo ma isi fualaau mamago.

Mo le aso o Valentine, o le a maua ai fo'i e le faleoloa le faitau afe o strawberries ua uma ona fufui sukalati i le Aso Tofi ma le Aso Faraile, Fep. 13 ma le 14, e aofia ai sukalati pa'epa'e, susu ma sukalati uliuli.

Sweet Cioccolata e tatala i le Aso Lua i le Aso Faraile mai le 10am i le 5:30pm ma le Aso Toonai mai le 10am i le 3pm

O isi taofi i luga o le auala e aofia ai Fascia's Chocolates i Waterbury, Munson's Chocolates i Bolton, ma Divine Treasures i Manchester.

E le pei o le polokalame CT Wine Trail Passport, o le auala sukalati e le o aofia ai ni faʻailoga poʻo ni faʻailoga mo le asiasi.E mafai e pisinisi ona talosaga ina ia faaopoopo i le auala e ala i le faʻafesoʻotaʻi le Connecticut Office of Tourism.
https://www.youtube.com/watch?v=JHXmGhk1UxM
https://www.youtube.com/watch?v=GL9ArUncKa4&t=53s

suzy@lstchocolatemachine.com

www.lstchocolatemachine.com

wechat/whatsapp:+86 15526001618(Suzy)


Taimi meli: Iuni-09-2020