Производителот на чоколади и Криси Тајген се здружуваат за да лансираат нова колекција |2021-02-10

Лос Анџелес - Compartés Chocolatier се здружи со супермоделот, авторката на книги за готвење и влијателната на социјалните медиуми Криси Тајген за да лансира ограничена серија на чоколадни шипки.
Основачот и извршен директор Џонатан Грам работеше со г-ѓа Тајген неколку месеци, инспириран од специјални настани и лични односи со неа и нејзиното семејство за да развијат профили за вкус.
Сорти вклучуваат кремаста кокосова чоколада на Chrissy, внесено кокосово млеко, крцкави пуканки и млечна чоколада.John's Cake Bar е бело чоколадо со бело чоколадо, торта од морков и цимет.Miles' Banana Bread Chocolate Bar е мешавина од бело чоколадо и коцки леб од банана;и Luna's Blueberry Pancake Chocolate Bar, бело чоколадо исполнето со јаворов сируп и расфрлано со боровинки.
Compartés Chocolatier со седиште во Лос Анџелес произведува премиум барови и тартуфи со уникатни комбинации на вкусови, вклучувајќи крофни и кафе, пржени и хорчата и тост од цимет.Серијата на чоколадни шипки Compartésx Cravings може да се купи во ограничени количини

www.lstchocolatemachine.com


Време на објавување: 24 февруари 2021 година