ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Фабриката LST, основана во 2009 година, која се наоѓа во Ченгду Кина, која е една стандардна и професионална компанија за производство и трговија.

Ние сме многу успешни во средно-висока завршницамашина за правење чоколадна храна и машина за пакување и калапи итн.

Секоја година ќе се спроведуваат 5 врвни технолошки и истражувачки и развојни штабови, 3 различни високи и нови технологии. Повеќе од 100 производни лица и добар тим за продажба и поддршка после сервисот.

OEMподдршка, професионаленсеопфатенеден-чекоррешенијаи долгорочна соработка.

ПОСЕТА НА КЛИЕНТ

АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОИЗВОД

Ние обезбедуваме целосно решение за машина за правење чоколади, Нашата машина се користи за бисквити, фабрика за храна и пијалоци, пекара, хотели, ресторани, домашна употреба, индустриско и комерцијално производство на чоколада, салони за сладолед и продавници за чоколади и така натаму, способни да произведуваат многу различни видови на висококвалитетни чоколадни бонбони

НАШИОТ ПАРТНЕР

  • партнер (1)
  • партнер (2)
  • партнер (4)
  • партнер (2)
  • партнер (3)
  • партнер (3)
  • партнер (4)
  • партнер (1)