Машина за полнење

 • Полуавтоматска еднобојна машина за полнење чоколаден крем со една глава

  Полуавтоматска еднобојна машина за полнење чоколаден крем со една глава

  Оваа машина за полнење е мултифункционална, мала структура, едноставна работа, погодна за продавница за храна и фабрика.

  1. Машината се контролира со серво мотор, со висока прецизност, а 7-инчниот екран на допир е лесен за ракување.Стапката на неуспех е мала.

  2. Методот на празнење може да се вклучи на екранот на допир, автоматско празнење или рачно празнење.

  3. Бункерот има функција за загревање за да спречи зацврстување на кашеста маса.