Makinë mbushëse

 • Makinë mbushëse me krem ​​çokollate gjysmë automatike me një ngjyrë me një kokë

  Makinë mbushëse me krem ​​çokollate gjysmë automatike me një ngjyrë me një kokë

  Kjo makinë mbushëse është shumëfunksionale, strukturë e vogël, funksionim i thjeshtë, i përshtatshëm për dyqanin dhe fabrikën e ushqimit.

  1. Makina kontrollohet me motor servo, me saktësi të lartë, dhe ekrani me prekje 7 inç është i lehtë për t'u përdorur.Shkalla e dështimit është e vogël.

  2. Metoda e shkarkimit mund të ndizet në ekranin me prekje, shkarkimin automatik ose shkarkimin manual.

  3. Pleku ka një funksion ngrohjeje për të parandaluar ngurtësimin e llumit.