Depozita e shkrirjes së yndyrës

  • Depozita e shkrirjes së yndyrës

    Depozita e shkrirjes së yndyrës

    Rezervuari ynë i përzierësit për shkrirjen dhe kalitjen e çokollatës nga 75 kg në 6000 kg.dhe ne gjithashtu mund të bëjmë posaçërisht sipas nevojave tuaja të veçanta. Mund të përdoret për shkrirjen, ruajtjen dhe ruajtjen e nxehtësisë për çokollatë, axunge dhe materiale të ngjashme veshjeje