PRODUKTET ME TIPARA

RRETH NESH

E themeluar në 2009, e vendosur në Chengdu Kinë, e përqendruar në zgjidhje të plotë për prodhimin dhe paketimin e ushqimit me çokollatë.
Një nga kompanitë e pakta që specializohet në teknologjinë e depozitimit të çokollatave të vogla / të mesme / të mëdha në Kinë. Themeluesi i llojit të rripit / teknologjisë së lustrimit të pluhurit të sheqerit me çokollatë të tipit rrip / rrotullues,
Pesë stafet kryesore të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë si ekip në Kinë. Tre teknologji të ndryshme të larta dhe të reja do të kryhen çdo vit në Kinë. 40 vende të paktën për bashkëpunim si prodhues të njohur të çokollatave globale dhe kineze. Shërbimi OEM dhe shitjet gjatë gjithë jetës dhe shërbimi pas shitjes.

VIZITA E KLIENTIT

ZBATIMI I PRODUKTIT

Ne jemi duke ofruar zgjidhje të plotë për makinerinë për të bërë çokollatë, makina jonë është përdorur për biskota, ushqime të lehta dhe pije, fabrika buke, hotele, restorante, përdorim shtëpiak, prodhim industrial dhe komercial të çokollatave, salla akulloresh dhe dyqane çokollate dhe kështu me radhë, në gjendje të prodhojë shumë lloje të ndryshme karamelesh me çokollatë me cilësi të lartë

PARTNERI JON

  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (4)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • partner (1)

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni