Чоколадните ликери Chocolatier Godiva сега се достапни во ОК

Љубители на чоколадо, има големи вести.Можеби сте ги пробале прекрасните луксузни чоколади на Годива, но сега можете да ги добиете и премиум чоколадните ликери на белгиската чоколада.Балките се лансирани во ОК од The ​​Bottle Club, за да се совпадне со Светскиот ден на чоколадото во вторник (7-ми јули).

Доаѓајќи во класично чоколадо и бело чоколадо, раскошните пијалоци се потпираат на вкусовите на светски познатите задоволства на брендот.

Чоколадниот ликер Godiva и ликерот од бело чоколадо Godiva ветуваат дека ќе ги доловат вкусовите на ултра-кадифеното чоколадо, но со балансирачки ноти, така што ефектот не е премногу сладок.

Има смисла ликерите од чоколадо да не доаѓаат само од брендови на алкохол, туку и од чоколади, а ние очекуваме големи работи!

Ликерите пијте ги сами послужени разладени во купе чаша или употребете ги како совршена основа за коктели со непогрешлива чоколадна декаденција.

Без разлика дали сте фанатик за чоколадо или не, вкусните коктели што можете да ги направите со било кој од овие се неограничени…

КУПЕТЕ СЕГА Ликер од чоколадо Godiva и ликер од бело чоколадо Godiva, по 34,99 фунти, достапни онлајн во The Bottle Club.

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd are professional chocolate making machine manufaacturer,all kinds of chocolate realted machine can be customized for customer,know more details,pls sent email to grace@lstchocolatemachine.com,Tell/WhatsApp/Wechat: 0086 18584819657.

Добредојдовте да ја посетите нашата веб-страница: www.lstchocolatemachine.com.


Време на објавување: јули-08-2020 година