Su'esu'ega o Mea Fa'atauga o Mea Su'esu'e ma Su'esu'e- Su'esu'ega o Alamanuia i le Lalolagi, Tele, Fa'asoa, Tupulaga, Fa'asologa, ma Va'aiga COVID-19 2026

Global Chocolate and Confectionery Processing Equipment Market sa tau $3.4Bn i le 2017 ma ua faamoemoe e ausia le $7.1Bn i le 2026 i le CAGR o le 9.6%.

O meafaigaluega e gaosi ai sukalati ma mea fa'afefete e maua ai se vaifofo e fa'afetauia ai le fa'atupula'ia o mana'oga mo sukalati ma oloa fa'amalieina fa'atasi ai ma oloa fou ma aoga.

O le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻatau mo mea faʻafefeteina, tuputupu aʻe i pisinisi faʻatau oloa, faʻatekonolosi faʻatekonolosi, ma le faʻalauteleina o le taulaʻi i le saogalemu o meaʻai o meaʻai suamalie ma le saogalemu o tagata faigaluega o loʻo faʻaosoina le tuputupu aʻe o le sukalati ma masini gaosi oloa gaosi maketi i le lalolagi atoa.E ui lava, o le maualuga o le tau o meafaigaluega e faʻalavelaveina ai le tuputupu aʻe o lenei maketi i nisi itu.E le gata i lea, o le leai o se aufaigaluega aʻoaʻoina i le tele o vaega o le kelope o loʻo avea ma luʻitau tele i le maketi o mea faigaluega gaosi sukalati.

O vaega suamalie vaivai e taʻitaʻia ai le sukalati i le lalolagi atoa ma le gaosiga o masini gaosi oloa, ona o se tasi lea o meaʻai sili ona faʻaaogaina e toetoe lava o vaitausaga uma i itulagi uma faʻaopoopo i ai o se mea taua i le tele o meaʻai faʻateleina le faʻalauiloaina e uiga i le soifua maloloina manuia. sukalati;ma le naunau o tagata faatau i sukalati pogisa ma leai se suka.

O le vaega a le au teu oloa na puleaina le sukalati ma le gaosiga o mea gaosi oloa maketi i le lalolagi atoa i le 2017, e mafua ona o le taua tele o le atinaʻeina o tekonolosi e faʻafetaui ai le faʻateleina o manaʻoga maketi mo oloa maualuga ma fou ma sili atu le manaʻomia mo oloa gaosi mai maketi atinaʻe.

Fa'aitulagi, Asia-Pasefika o le pito sili lea ona tele o le maketi o le lalolagi mo sukalati & mea fa'afefete.O le vaega tele o le itulagi APAC e mafua ona o le faʻateleina o le manaʻomia o sukalati aoga ma faʻamalieina oloa i atunuʻu o loʻo tulaʻi mai ma atinaʻe e aofia ai Initia, Initonesia, Saina ma Taialani, maualuga le faitau aofaʻi;ma fa'atupula'ia tupe fa'aalu i oloa fa'atauva'a ma mea'ai.

O Saina o le maketi e tasi e sili ona tele mo sukalati ma mea faʻapipiʻi, faʻamauina mo le US $ 750 miliona i faʻatauga i le 2016. E le gata i lea, o loʻo i ai pea le avanoa mo le faʻatupulaia, ona o loʻo faʻaogaina pea iina auala e gaosia ai meaʻai.

Lipoti o maketi o mea tau maketi ma mea fa'afefiloi fa'afefiloi e aofia ai su'esu'ega a le PESTLE, fanua fa'atauva, ma le fa'ata'ita'iga lima malosi a Porter.Su'esu'ega faatosina maketi lea e fa'avasega uma ai vaega e fa'atatau i le telē o le maketi, fua faatatau o le tuputupu a'e, ma le lalelei lautele.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
whatsapp/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Taimi fa'asalalau: Iul-10-2020