O loʻo vaʻavaʻai e le kamupani fai sukalati Landbase le fiafia o Saina i meaʻai e maualalo le suka

Ua fa'amautu le Landbase i le maketi sukalati a Saina e ala i le fa'atau atu o mea'ai e maualalo le suka, leai se suka, maualalo le suka ma mea'ai e leai se suka e suamalie i le inulin.
O loʻo faʻamoemoe Saina e faʻalautele lana pisinisi i Saina i le 2021 aua o loʻo faʻamoemoe le atunuʻu o le faʻalauiloaina o le polokalame o tui puipuia Covid-19 e mafai ona foia ai le siama.
Landbase, faʻavae i le 2018, faʻatau oloa i lalo o le Chocday brand.O laina ole oloa ole Dark Milk ma le Dark Premium na fausia i Saina, ae na faia i Suiselani mo le maketi Saina, o le taimi muamua lea i Saina.
Na taʻua e le pule o Landbase ma le Pule Sili o Ethan Zhou: "Ua matou vaʻaia le tulaga lata mai o tagata Saina o loʻo tulituliloaina se taumafa maloloina, maualalo le suka, o lea na matou filifili ai e fatu se oloa e faʻafetaui ai le manaʻoga."
Landbase na faʻalauiloaina le Dark Premium dark chocolate series ia Iulai 2019, sosoo ai ma le susu Dark Milk ia Aokuso 2020.
Zhou E iai lou poto masani i le fa'atauina atu o fa'ailoga taugatā a Europa ma Iapani i Saina.O se tasi o faʻataʻitaʻiga o Monty Bojangles i Peretania.
O le oloa muamua a Landbase, Dark Premium, o se fa'asologa o sukalati mo tagata fa'atau ua atia'e le tofo sukalati pogisa ma o lo'o mana'o e fa'aititia atili a latou suka.
Ae ui i lea, fai mai Zhou ua maua e ana tagata suʻesuʻe e faʻatapulaʻaina tagata faʻatau sukalati Saina o loʻo naunau e tumau.Na ia faamalamalama mai: “O le sukalati pogisa e leai se suamalie o lona uiga o le 100% sukalati pogisa, atonu e sili atu mo tagata faatau e fiafia i sina oona.”Na ia faʻailoa o le taimi nei, o le tele o tagata faʻatau Saina e sili atu le 40%.O le oona o le koko e tusa ma le%, o se tasi lea o mafuaʻaga mo le faʻaofiina o le "susu uliuli".
I se fa'atusatusaga, e 98%.O lo'o iai ni tofo e lima: e leai se suka e leai ni tofo pogisa (mua'i tofo);sekati;quinoa;filifiliga masima sami karamel ma le 7% suka (7% o mea e gaosia);ma araisa ma le 0.5% suka.
Peita'i, ona o nisi tagata fa'atau e le fiafia tele i sukalati uliuli, na vave lava ona tali atu le Landbase e fa'alautele lana fa'atau oloa.
Fai mai Zhou o tagata Saina "e masani ona vaʻai i sukalati pogisa o se filifiliga taumafa maloloina"."Ae ui i lea, na matou iloa o le tele o tagata faʻatau e fefefe i le oona o sukalati uliuli.O lenei sailiga na musuia ai i matou.”
O le taunuuga o le fanau mai o le susu uliuli.E maua i tofo e fa-o le tofo muamua;masima sami ma chestnut;quinoa;ma le blueberry-Landbase's Dark Milk bar e leai se suka.O le koko o lo'o i totonu o le pa e sili atu i le 48% o le aofa'i o mea.Na faamatala e Zhou le mafuaaga e faaaoga ai e Landbase le inulin nai lo isi suamalie.
Fai mai a ia: "O le suamalie o le inulin e le lelei e pei o le ace-K (acesulfame potassium) ma le xylitol."Fai mai Zhou: “E sili atu lona tofo nai lo le suka, e aunoa ma le suamalie o le suka.Mo i matou, e Atoatoa, aua e mafai ona faʻaumatia le oona e faʻafeiloaʻi ai le tele o maketi, ae o le a le afaina ai tagata faʻatau o loʻo i ai uma le oona ma le suamalie tumau."Na ia faʻaopoopoina foʻi le inulin, o se polysaccharide e maua mai i fualaau 'aina ma fualaau faisua.E maua mai i le natura nai lo le faʻapipiʻiina faʻapitoa, o lea e ogatasi ai ma foliga maloloina a Landbase o lona faʻailoga.
E ui o le Covid-19 ua faʻalavelaveina le tamaoaiga o Saina, o faʻatauga o le "susu uliuli" o loʻo faʻamoemoeina e Landbase e faʻaaogaina e fai ma maketi maketi o loʻo faʻatupulaia pea, ma 6 miliona (30g/bar) faʻatau atu i le ogatotonu o Tesema.
E mafai ona maua e le au fa'atau le "susu uliuli" e ala i le faleoloa i luga ole laiga o Chocday, o se faleoloa faatau i Tmall, ma e mafai foi ona fa'atau i faleoloa i totonu o taulaga tetele, auaunaga masani fa'atau oloa e pei o Dingdong, ma e oo lava i faleta'alo.
“O asiasiga i aso uma o le fa’amuamua sili lea i le faia o fa’ai’uga a faleoloa.Matou te matua manana'o ia mautinoa e mafai ona avea a matou sukalati ma mea'ai i aso uma i olaga o tagata i aso uma.O loʻo atagia mai ai foi le faʻamatalaga faʻailoga, ”o le tala lea a Zhou.
O le sukalati a Landbase ua fa'atau atu i faleoloa fa'atau oloa e 80,000 i Saina, ae tele lava i faleoloa fa'ataugofie (e pei o faleoloa filifili FamilyMart) ma taulaga tetele.Ona o le faʻamoemoe e mafai e Saina ona pulea le Covid-19 e ala i le faʻalauiloaina o se tui, Landbase o loʻo faʻamoemoe e faʻavave lona faʻalauteleina ma faʻatau atu i le silia ma le 300,000 faleoloa i le atunuʻu i le faaiuga o lenei tausaga.Fai mai Zhou, o taulaga laiti o le a taulaʻi i nei faʻatauga fou, ae o le kamupani o le a taulaʻi atu i faleoloa laiti tutoʻatasi i le lotoifale.
"O matou faʻamatalaga faʻatau i luga ole laiga o loʻo faʻaalia ai e leai se eseesega tele i le va o tagata faʻatau i taulaga tetele ma taulaga laiti," o le tala lea a Zhou i se faʻatalanoaga ma Food, lea e atagia mai ai le manaʻoga mo sukalati e leai se suka."O la matou faʻailoga ma faʻailoga fuafuaga e faʻatatau i tupulaga talavou i le atunuʻu, ae le o tupulaga talavou i totonu o taulaga faʻapitoa.
I le 2020, o le tele o vaega o le a aʻafia i le Covid-19, ma o sukalati e leai se tuusaunoaga.Na faʻaalia e Zhou, aʻo leʻi oʻo i le amataga o Me o le faʻamaʻi, na taofia le faʻatau atu o Landbase ona o le faʻasaina o gaioiga i totonu o le fale i le aso Valentine's Day faʻatau sukalati.Na ia fai mai na taumafai le kamupani e fetuunai i lenei tulaga e ala i le faʻalauiloaina o faʻatauga i luga ole laiga.Mo se faʻataʻitaʻiga, na mafai ona faʻalauiloaina lana sukalati i se polokalame faʻatau taimi moni e taʻitaʻia e le blogger lauiloa Luo Yonghao, le Pule Sili o le kamupani telefoni Smartisan.
Ua fa'atauina fo'i e Landbase avanoa fa'asalalauga i fa'aaliga TV fa'afiafia a le atunu'u e pei o le "China Rap".Na fa'afaigaluegaina fo'i se tama'ita'i ta'uta'ua ma le siva o Liu Yuxin e fai ma amepasa fa'ailoga (https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220o.1000855.1998025129.3.192e10d5nEcHNC&pvid=3fabbf4508d-5df4508d-d51bf608d-d51bf608d-d55bf5d&pvid=3fabbf4508d-d51bf608d-d8bf608d5d5d5d5d5d5d5d5d5d5d5c,a9d5d5d5d5d5c,a9d55d5d5d5bf60d5bd, = 03054.1003.1.2768562 & ID = 62774061858:% :.68) 22.98 22x_pos%22:2,%22wh_pid%22:-1,%22x_pvid%22:%223faf608d-d45c-45bb-a0eb-d529d15a128a%22,%22scm%22:%221007.152%:%221007.152%:%221007.152% 627740618586%7D).Fai mai Zhou, o nei faiga na fesoasoani e faʻaitiitia ai nisi o faʻatauga gau na mafua mai i le faʻamaʻi.
Talu mai Aukuso 2019, o le mafai e le kamupani ona maua nei tupe teufaafaigaluega na sau mai vaega eseese o tupe teufaafaigaluega.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Aperila i le tausaga talu ai, Landbase na maua le $ 4.5 miliona i tupe faʻafaigaluega mai le tele o tagata teu tupe.
Fa'ateleina tupe fa'aulufale mai.O le taamilosaga B o tupe teufaafaigaluega na maeʻa i le amataga o Tesema.O le a le faailoaina e Zhou le aofaʻi atoa o lenei faʻatupega, ae fai mai o le tupe faʻafaigaluega fou o le a faʻaaogaina mo suʻesuʻega ma atinaʻe, fausiaina o igoa, fausiaina o au ma le atinaʻeina o pisinisi, aemaise lava le faʻatupulaia o le faʻatau atu o faleoloa faaletino.
O le Landbase o le kamupani sukalati muamua lea i Saina e gaosia oloa i Suiselani.Fai mai Zhou o le gaioiga e lototele ma taua i le tuputupu ae o le kamupani.
Na ia faamamafaina e faapea, pe a faʻaaloalogia e tagata faʻatau Saina le lelei o nisi meaʻai (e pei o sukalati), e masani ona i ai se lagona malosi o le amataga, e pei lava ona maua e le uaina le faʻaaloalo mai lona amataga."E mafaufau tagata ia Farani pe a latou talanoa e uiga i le uaina, ae o sukalati o Peleseuma poʻo Suiselani.O se fesili o le faatuatuaina,” na finau mai ai Zhou.
Na musu le Pule Sili e faailoa le igoa o le kamupani gaosi Basel e sapalai ai sukalati, ae na ia faapea mai e fiafia o ia i faiga otometi ma le poto masani i le tuuina atu o oloa sukalati i isi kamupani tetele.
"O le fa'aautometi o lona uiga o le fa'aitiitia o tau o tagata faigaluega, maualuga le gaosiga ma le faigofie suiga o le gafatia e fa'afetaui ai le fa'ateleina o mana'oga," o le talitonuga lea a Zhou.
I le maketi i Sisifo, e mautinoa lava e le o se manatu fou e leai se suka sukalati maualalo, ae o loʻo le maua lava e le au faʻatau maketi tele le fiafia mo ia oloa.
Na fautua mai Zhou o se tasi mafuaaga atonu o le sukalati o se meaai papalagi, ma o le tele o tagata faatau i Sisifo na ola aʻe i sukalati sukalati masani.Na ia taʻua: “E toetoe lava a leai se avanoa e suia ai sootaga faalelagona.”"Ae i Asia, o kamupani e tele avanoa mo faʻataʻitaʻiga."
E ono tosina mai ai tagata tomai faapitoa i le maketi maketi a Saina.Na fa'alauiloa e Nestlé le KitKat muamua e leai se suka i Iapani ia Novema 2019. O le oloa e ta'ua o le koko, ma o lo'o i ai le sua koko pa'epa'e mamago e mafai ona sui ai le suka.
E le o manino pe o le a aumaia e Nestlé ana oloa i Saina, ae o Zhou Enlai ua saunia atoatoa mo le lumanaʻi tauvaga-e ui lava mo le taimi nei, o lana kamupani e aoga tele ia te ia.
“Atonu o le a vave ona tatou vaʻai i nisi o tauva, ma e naʻo le maketi e mafai ona sili atu i le tauvaga.Matou te talitonu o le a tumau pea le faʻatauvaʻa ma o matou tulaga lelei i faʻatau oloa ma gafatia R&D.


Taimi meli: Ian-22-2021