O lenei keke sukalati pusaaisa e fa e fetaui mo se tupu, ma e leai se tao e manaʻomia

E leai sona igoa, e leai ma se tasi na ou iloa.Ua na'o se fasi u'amea o le mea e pei o se sukalati terrazzo tile, o se vaaiga fiafia i le pito o le laina faleaiga a le aoga.O le a fa'alavelave i a'u miti mo le tele o tausaga, se'ia toe aumai e se perenise.

Na ou feiloai muamua i loʻu mataʻutia pogisa i le taimi o se semesa kolisi i Aialani.E le pei o "Normal People's" Marianne ma Connell, o loʻu lava aafiaga i le Tolutasi e leʻi faailogaina i le faʻaleagaina o le alofa poʻo le sili atu ma le lima minute o le susulu saʻo o le la.O le mea e sili ona ou manatua i le taimi nei o le malulu i taimi uma, toetoe lava o taimi uma e tau ai le fia inu ma se nofoaga i luga o le lotoa e taʻua o The Buttery, lea na latou faʻatau atu ai se mea e pei o se Twix bar ae sili atu ma e aunoa ma le karamel.O se meaai lelei atoatoa pe a uma le vasega, o se faaiuga matagofie i se taumafataga o le aoauli taugofie ma se malu taeao faaosofia.Faatoa ou toe foi i le fale ma ua le maua mai ai, na ou iloa ai - e pei ona i ai i le tele o oʻu tuinanau talavou - ou te leʻi tu e fesili mo se igoa.

I se isi itu, e ui lava i le tele o tausaga o faʻamatalaina i nisi taimi i isi ma suʻesuʻeina i isi malaga mulimuli ane i fafo, ou te leʻi toe maua lava loʻu alofa.“E pei o le falaoa puupuu a le milionea,” o laʻu tala lea i tagata, “ae lē pei o ...manaia?”Ma o le a fetaui ma a'u ma sioa gaogao.

Ae i se taimi umi talu ona galo ia te au la'u sailiga, na togi mai e le malo o Peretania se ivi.Aua mate le mea e tutusa ai ma le Masiofo o Egelani, e ese mai i le fiafia i corgis?Mafaufau pe o le a le keke a Viliamu a lana tama faaipoipo ina ua faaipoipo i le Kate Middleton muamua?

Ou te nofo i tausaga taʻitasi i le vaeluaga o le mataʻutia o le aiga tautupu ma le mataʻutia o meaʻai suamalie, o lea na le maalofia ai i tua i le 2011, na ou maua ai faʻasalalauga Google e uiga i mea na saunia i le taumafataga o le faaipoipoga.O le mea ou te le'i mafaufauina o le a i ai iina faatasi ai ma se keke lavelave e valu vaega mo le faatoanofotane o se fa'ata'ita'iga o se mea e mafai e so'o se tagata masani ona togi fa'atasi ma supamaketi.

Sa i ai la'u meaai faatauvaa i le faleaiga, o se tuufaatasiga faigofie o sukalati ma McVittie's Digestive Biscuits.Sa le na o se mapusaga fiafia le iloa mulimuli ane o le mea sa ou fiaai ai mo na tausaga uma.E pei o le mauaina o le masiofo o loʻo laulauina Rice Krispies meaʻai i taumafataga a le setete.

O le taimi lava na toe foi mai ai le keke pusaaisa i lou olaga, e lei toe alu ese lava.Ona o le mea moni e aofia ai le talepeina o mea, o se savili e fai ma tamaiti.E le manaʻomia le taoina ma sina malulu - e matua manaia lava pe a naʻo le tulaga tau le pipii faatasi.Ma o le mea e sili ona lelei, e le mafaitaulia fa'apitoa.A maeʻa ona e aʻoaʻoina le faʻataʻitaʻiga lautele, na o le pau lava le tapulaa o lou mafaufau.

E masani lava ona ou faia la'u keke pusaaisa i se faiga fa'alelei fa'alelei mo fa'atauga fa'atau Amerika.E le faigata le su'eina o masi fa'amama - o se kuki fa'a'ole'ole, fa'a'a'a'a'a fa'aasu i totonu o le vete o graham crackers, Maria kuki po'o Social Teas - i la'u supamaketi i le lotoifale, ae e mafai ona e fa'aogaina so'o se faleoloa fa'atau kuki e te fiafia i ai.E manaia le keke i Nilla Wafers, ginger snaps poʻo Biscoff.

Ma a'o la'u sukalati liusuavai o le Ghirardelli Bittersweet 60%, mafaufau pe o le a se mea e mafai ona e faia i le susu sukalati, sukalati paʻepaʻe poʻo le butterscotch chips.E faapena foi, ona ou te lei feiloai lava i se fasi pata ou te le manao e enaena, ou te faaaogaina le pata enaena iinei, ae o le pata liusuavai e lelei foi.Ma e ui ina mana'omia e tu masani le sua fa'aPeretania, o le sua auro, e taofi fa'atasi uma, ou te mana'o e maua le sua sana.O le meli o le a avea ma sui lelei, faʻapea foi.

So'o se auala e te faia ai, o le fa'atusatusaga - fa'atasi ai ma le mea moni e fa'amatagofieina fa'atulafonoina - e fa'atosina ai le keke pusaaisa.E evelveti ma ma'i.E masima ma suamalie.O se mea'ai e mafai ona e pikiina i luga o le fale siaki ma se keke e fetaui lelei mo se tupu.

2. Tuu kuki i totonu o se taga Ziploc ma talepe i se pine ta'avale pe tutusa.Tu'u pe a iai sau fa'afefiloi o fasiga'i eseese lapopo'a - e te le'o fa'amoemoe mo ni mea'ai i'i.

3. I totonu o se apa tele, faʻafefete le pata i luga o le vevela vevela.(Filifili: Taofi le pata i luga o le vevela mo ni nai minute le umi, seia oʻo ina faʻafefe ma enaena.)

7. Liligi le paluga i totonu o lau apa, oomi lemu i lalo i itu uma.O le keke o le a mafolafola ma pa'u.

9. Fa'alili ia le itiiti ifo ma le tasi le itula.Aumai ile vevela ole potu a'o le'i limu ma tautua.A'e i le nofoalii.


Taimi meli: Iuni-02-2020