Talanoaga: O le a fa'aalia e le Malo o Koko le au fa'atau i tua atu o vaaiga o le gaosiga o sukalati |Pisinisi Fa'alotoifale Malo Cacao

Na fa'aalia e Nathan Rogers, le pule o le Malo Koko, se piñata sukalati e fai i le fale.E tele aso e fai ai le sukalati o lo'o fa'aaogaina i le oloa.
O lo'o galulue malosi i latou e ona Nathan Rogers ma Liora Eko-Rogers e liliu puipui o le latou potu faigaluega i le Three Rivers Shopping Center i fa'amalama ina ia mafai ai e tagata fa'atau oloa ona matamata i le faiga o le sukalati mai le sasa mo ni nai aso.
E ui lava o loʻo latou tulimatai atu i ai, ae na taʻua e Rogers o se tausaga faigata lenei.Na amata e tagata Rainier a latou pisinisi sukalati i le 2019 ma tatalaina se faleoloa i le faleoloa i le afiafi o le Aso Faafetai i le 2020.
Fai mai Rogers: "E faigata ona tatala i le COVID."E ui ina sa i ai le toʻatele o tagata faʻatau i le aoauli o le Aso Faraile, ae na ia taʻua e matele ma tafe.
"O loʻo matou taumafai e toe faʻafouina le faleoloa, ae o loʻo manatu pea tagata e leai se mea iina," o le tala lea a Rogers.
Fai mai Rogers, faatasi ai ma tala e uiga i le faleoloa autu o le a alu ese po o le faleoloa o loʻo faʻatau atu ma talepe, o nei mea uma "ua faʻamaonia le sese i le tele o taimi," o le tala lea a Rogers, "E i ai i tagata lenei vaaiga, o lea latou te le o mai ai.”
E o’o mai i le taimi nei, o lo’o fa’alagolago lava le Malo o Koko i le tu’u gutu ma e le’i tele ni fa’asalalauga, ona o lo’o naunau le aiga e fa’apaleni le pisinisi sukalati ma le galuega tumau a Rogers o se inisinia Intel i Hillsboro;o le toatolu na tausia o ia ma le fanau laiti a Eko-Rogers, e 3, 6 ma le 9 tausaga le matutua.
O Nathan Rogers, le pule o le Malo o Koko, na talepe i lalo se fatu koko ma faʻaalia le atigi pepa e tatau ona aveese.
"O nisi taimi e mafai ona faʻalavelave," o le tala lea a Rogers.O le pisinisi sukalati o se galuega o le alofa.Fai mai Rogers ua lava le totogiina o ana lava pili, ae "mo i matou, e le o le mea lea e mafua ai tupe maua."
O pi mai Ivory Coast ma Ghana e tao i totonu mo le tusa ma le afa itula ona fa'alili lea mo le tusa ma le 6 itula.
"O lenei mea e aumaia ai i latou i le vevela potu ma faʻamalosia le suauʻu coca," o le tala lea a Rogers.“Ona matou talepeina lea i masi.”
A uma masi, ona tuueseeseina lea e se isi masini le atigi pepa manifinifi mai fatu pi.E le 'aina le pa'u, ae fai mai Rogers e mafai ona fai ai lauti lelei.
"O le taimi lava na matou faia ai lenei mea, matou te pasi atu i totonu o le shredder, lea e taamilo ma se maamora tulaga i le pito i lalo, ma e tatau ona palapala mo le 36-48 itula," o lana tala lea.“Ia e alu ai ni nai aso, ae tu’ufa’atasia pi, suka ma so’o se mea lava tatou te tu’u iai, a sau loa, o le sukalati.”
O le Cacao Kingdom e fa'atau atu mea uma mai sukalati mama i le hazelnut, masima masima ma almond sukalati.E fa'aaoga fo'i e le aiga o Rogers le pata pinati, marshmallows po'o le masima ma le karamel e fai ai sukalati fa'atumu;pretzels fufu sukalati;Oreos fufui sukalati;keke popcorn;ma aso malolo fa'apitoa, ua taunu'u miti a le ulugali'i.
Fai mai Rogers o lea ua i ai ni pinata sukalati gaogao e mafai e tagata faatau ona faatumu pe a latou mananao ai.Na ia fai mai latou te aumaia se tamaʻi samala e tuʻituʻi ai i latou, o se meaalofa sili ona lauiloa.
E ui lava e leai se faʻafitauli o le sapalai o fatu pi, na taʻua e Rogers, ina ua tapunia le faleteuoloa i le lotoifale ia Aukuso ona o le faʻamaʻi o le COVID-19, sa faigata i le kamupani ona maua nisi o meaʻai na latou faʻatau atu.
I totonu o le faleoloa, o loʻo faʻatau atu nisi mea tao tao, e pei o le falaoa Sikotilani, faʻapea foʻi ma burgers, hot dogs, nachos, sandwiches, paninis, pretzels ma salati.O lo'o iai fo'i se masini fa'atau oloa i totonu o le faleoloa e fa'atau atu a latou sukalati ma falaoa pupuu.
Na amata le Malo o Koko i luga o le Initaneti, maketi a faifaatoaga, ma maketi o aso malolo, o lea na fai mai ai Rogers na ia mauaina le tele o talosaga mo mea.O le fausiaina o oloa fou e faʻavae i luga o manaʻoga ma tagata fai fesili.I le taimi nei, e tolu ituaiga o sukalati susu e leai ni susu ma le tele o sukalati pogisa e leai se suka e filifili mai ai.Fai mai Rogers o a latou sukalati pogisa uma o vegan, e pei o oloa e tolu e leai ni susu.
“O le alu i le maketi a le au faifaatoaga, na iu ina matou taape i le tele o niches manaia tele, ma sa matou taumafai e atagia lenei mea i le faleoloa, nai lo le faia o se filifiliga vaapiapi,” o lana tala lea.
Talking Business ose fa'asologa o lo'o fa'aalia ai pisinisi fou po'o fa'alautele pisinisi fa'apitonu'u ma o le a fa'asalalauina i Aso Lua uma.Na taofia le faʻasologa i le taimi o faʻamaʻi ma toe amata talu ai nei.
Na taʻu atu e nisi i le aufaigaluega, afai e feoti a latou fagafao, o latou lava ma tuuaia i latou i le le popole i manu, lea na fai mai Stephens "ua faaleagaina ai le vaega atoa o fomaʻi."
O se fale tele i sisifo o loʻo i ai se atinaʻe taʻavale faitotoa ua i ai nei lana galuega sili ona lata mai: o se potu faucet ma se pa i totonu ma fafo, e mafai ona e vaʻaia ...
O le Malo o Kaulitz County ma se kamupani a le malo o le taulaga a le setete o loʻo taumafai e faʻalautele le telefoni i nuʻu i sisifo ...
E tusa ai ma le American Association of Port Authority, o le tulaga o loʻo i ai nei o le tuʻufaʻatasia o le tele o mea, o le tele o ia mea e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi.Muamua, o tupe faʻaalu a le US na paʻu i le 30% ia Aperila 2020, ona toe faʻafouina lea i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga, na faateʻia ai le sapalai sapalai na "telegese aʻo pa'ū le tamaoaiga i le paʻu".
O aso Oketopa e aofia ai tai aoauli i Long Beach ma Shuanggang mai Oketopa 6th i le 11th.Amata i le aso 6 o Oketopa, o su'ega i matafaga o Mocrocks ma Copalis e fesuia'i.
O lenei taumafanafana, ona o le le lava o tagata faigaluega, o le Cowlitz County Public Utilities District na faafesuiai tagata feʻaʻei tagata mo se helikopa ma mata ili.
I le Aso Tofi, na faamaonia ai e Woodland Harbour se ata faataitai o le paketi ma se paketi o tupe faaalu e tusa ma le US$10 miliona i le 2022.
O le Washington State Audit Office na tuʻuina atu i le Port of Longview se suʻega tau tupe mama ma maua ai o le uafu o loʻo "puipuia punaoa lautele ...
O Rainier-Jeremy Howell na filifilia i le po o le Aso Gafua ma faatumulia ai le Fono a le Aai o Rainier i le palota e 3-1 i sui tauva e toafa.Ina ua uma Brenda Ts…
Na fa'aalia e Nathan Rogers, le pule o le Malo Koko, se piñata sukalati e fai i le fale.E tele aso e fai ai le sukalati o lo'o fa'aaogaina i le oloa.
O Nathan Rogers, le pule o le Malo o Koko, na talepe i lalo se fatu koko ma faʻaalia le atigi pepa e tatau ona aveese.


Taimi meli: Oke-13-2021