E hoʻohana i ka Candy-Free Pectin no ka hana ʻana i ka Gummy/Yogurt/Center Filling Chocolate e ka mea hoʻopaʻa kālā hoʻokahi (Apple Source)

Nā noi
Hiki ke hoʻohana ʻia ka pectin i nā ʻano meaʻai like ʻole i ka nui kūpono e like me nā pono hana.Hiki ke hoʻohana ʻia ka pectin i ka hana ʻana i nā jams a me ka jelly;e pale i ka paʻakikī o nā keke;e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka cheese;no ka hana ʻana i ka pauka wai huaʻai, a pēlā aku. Hoʻohana nui ʻia ka pectin momona momona i loko o nā jams acidic, jelly, gelatin, hoʻopiha candy a me nā mea inu bacteria lactic acid.Hoʻohana nui ʻia ka pectin haʻahaʻa haʻahaʻa i nā jams maʻamau a haʻahaʻa haʻahaʻa paha, nā jellies, gelato a me nā mea ʻono maloʻo, nā lole saladi, ice cream, yogurt, etc.

Laʻana hoʻohana

Jam, jelly, jelly: He hopena gelling kona, a ʻo ka huahana i hoʻopau ʻia he palupalu, elastic a paʻakikī, hoʻohui i ka ʻala a hoʻomaʻamaʻa i ka ʻono a hōʻoluʻolu.

Popsicles a me ice cream: He hana ia i ka emulsification a me ka hoʻopaʻa ʻana, a ʻono maikaʻi a maʻalahi ka huahana i hoʻopau ʻia.

Yogurt, lactic acid bacteria, wai hua: Hiki iā ia ke hoʻopaʻa a mānoanoa, hoʻolōʻihi i ke ola o nā huahana, a loaʻa ka ʻono hua maoli.

ʻO nā mea i kālua ʻia: E hoʻomaikaʻi i ka ea permeability o ka palaoa, hoʻonui i ka ʻono, a hoʻolōʻihi i ke ola o ka papa.

 

E hoʻohana i hoʻokahi mea hoʻopaʻa pana e hana i ka gummy/yogurt chip/center filling chocolate:

ma kahi o 20-30kg / h

https://youtu.be/IBWBqn6BDp8

https://youtu.be/5z6djMI1-ow

https://www.lstchocolatemachine.com/new-table-top-10-nozzles-chocolate-moulding-machine-for-gummy-depositor-hard-candy-food-equipment.html

papaaina hou loa i ka pgummy depositor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ma kahi o 30-150kg / h

https://www.lstchocolatemachine.com/auto-center-filled-small-chocolate-manufacturing-machines.html

https://www.youtube.com/watch?v=QAdRt-UF4V0

hoʻopaʻa kālā hoʻokahi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50-200kg/h huila chocolate chip drop depositor

https://youtu.be/cB24uAfVxHc

Mea hāʻawi hoʻonā holoʻokoʻa www.lstchocolatemachine.com


Ka manawa hoʻouna: Oct-18-2022