Ole fua ole keke kulimi sukalati ole fua lea sa e sailia

E le faigata ona maua se pai kulimi sukalati lelei.O le pudding sukalati, tu'u i totonu o le pa'u pai, fa'atumu i luga o le kulimi sasa.O lena lava.E mafai ona e fa'aogaina le pudding mai se atigipusa, o se fa'atauga fa'atau graham cracker crust ma ufiufi le mea atoa i le Reddi-wip mai se apa, ma o le a avea ma keke lelei dadgum.

Ae ui i lea, mo le valu tausaga muamua o la'u faaipoipoga, o le pai kulimi sukalati sili o le tafola pa'epa'e patino a lo'u toalua;o le tala lea e uiga i le auala na ou aveina sa'o ai se salu i totonu o le fatu kulimi, sukalati o lena tafola.

Ina ua ou feiloai muamua ia Matt i luga o se auala savali ua susū pia i le 2005, sa ma galulue uma o ni kuka keke, o lea na ma iloa lelei ai o se mafutaga e mafai, pe a ma mananao i ai, e aofia ai se aofaiga tele o keke kulimi mataʻina.

O le mea ou te le'i iloaina i lena taimi o Matt sa auai malosi i se misa e le umi o tausaga e le faavaea i le pudding, ae o mataupu faavae.I se tafaoga faamasani vave, sa ia faamatala mai ia te au le tala o se po na taia ai o ia i se manao mo le pai kulimi sukalati.Sa savali atu o ia i se fale falaoa lata ane ma faatau mai se pai atoa mo le tau masalomia maualalo e $4.95.Sa toe foi o ia i le fale, tipi se fasi pepa, ma sa matua leaga lava le pai.“Le Mata’utia!”sa ia alaga mai ia te a'u ma mata faalapopo'a i le ogatotonu o se fale'aiga alofa, ma sasau lona lima i luga o le laulau ma le tu'inanau mata'utia o se tamaloa sa matua'i manatu mamafa i le pai.Ou te le'i sili atu lava ona liua i lo'u olaga.

Na ia toe taʻua ona vaivaiga: E leʻi mālū pe paʻu le paʻu vaivai.O le mea muamua lava o le pudding sukalati o le suiga faʻafuaseʻi ma le paʻu o le vanilla body spray, e faʻaalia ai o le pudding na gaosia tele i totonu o se falegaosimea.I le pito i luga, o se halo sioka o le "kulimi sasa," lea na ia fai mai ai e faaaoga ai upusii ea.

O le pai na faʻatusalia le ituaiga o meaʻai e faʻaitiitia le tau na ia faʻamoemoeina mai se faleoloa pusa tele, ae le o se falefalaoa pito i tua.O lea, i ni nai masina mulimuli ane, ina ua toe oso le manao, sa alu atu o ia i se isi falefalaoa … ma avatu ai i le pai lava lea e tasi.Pa'u mai se fa'afefiloi.Pudding mai se apa.“Kimi sasa.”

Na oo ina popole o ia i le sailia o keke kulimi faaaloalogia i le matou tamai tulimanu o le aai, lea, i lena taimi, e lei lava le atamai e maua ai se Starbucks.A o ia femoumouai solo i pai uma na sosoo ai na le fiafia ai o ia, na ou iloa ai e le o na o se pai e tofo lelei na te sailia, ae o se pai e faaaloalo ia te ia.

O le mea lena tatou te mananao uma ai mai le pai, a ea?Matou te mananaʻo i se pai e vaʻaia i matou o se tasi e agavaa mo le tulaga sili.

I le valu tausaga mulimuli ane, sa ma tatalaina ai ma Matt se fale falaoa i ni nai poloka mai lo matou fale mautotogi, ma sa ou iloaina sa ma faia ma le le iloa se avanoa na mafai ai ona ou faia mulimuli ane le pai kulimi sukalati o ana miti.

Na ou faʻaaluina ni nai aso e faʻafefe ai elemene uma ina ia saʻo, ma faʻaaogaina mea sili ona lelei na mafai ona ou mauaina.O se pai na mamanuina faapitoa ina ia ausia tulaga maualuga faavalevalea;o le pai na ou iloa o le a ou faia mo ia i le po na ia taʻu mai ai ia te au lana sailiga.Sa ia tau mai ia te au e atoatoa;Sa ou fai atu ia te ia, “Sa ou fai atu ia te oe.”

I le lua tausaga mulimuli ane, na maua ai e Matt se ma'i tigaina i le susu ma e le'i toe maua lava le pai;sa matou tapunia le falefalaoa ma o ese.E leai se tasi na vaʻaia lenei pai o talatuu talu mai lena taimi, ae o aso nei ua tulaʻi mai, e pei lava ona foliga mai e sili ona manaʻomia e tagata.

Fai le pai: I totonu o se tamai pesini, faʻafefiloi fuamoa fuamoa ma le 1/4 ipu (50 kalama) suka seia tuʻufaʻatasia (o le paluga e tatau ona mafiafia ma sesega le lanu aoe faʻafefiloi mea faʻaoga).Tuu ese.

I totonu o se apa faʻagogo mamafa mamafa i luga o le vevela maualuga, faʻafefiloi le afa ma le afa, o le 1/2 ipu (100 kalama) o totoe o le suka, le masoa ma le koko paʻu ma kuka, faʻafefe pea seia oʻo ina amata ona asu le paluga, tusa. 5 minute.Fa'aopoopo le sukalati tipi ma fa'aauau pea le fa'asala seia o'o ina pupuna le pudding.O le paluga o le a amata vave ona mafiafia.

Faʻaitiitia le vevela i le medium ma faʻaauau le kuka, faʻafefe pea, mo le 1 minute, ona aveese lea mai le vevela;e tatau ona mafiafia le paluga, pei o le pudding.Faaopopo le paluga fuamoa fuamoa ma le pata ma faʻapipiʻi malosi e faʻafefiloi, mo le 1 minute.Faʻafefiloi le masima ma le vanilla seia faʻafefiloi.

Liligi le pudding i totonu o le atigi pai o lo'o tao tauaso (e te le tau faatali se'i maalili pe a oomi mo se taimi), ufiufi i se fasi pepa iila ma oomi lemu i luga o le pudding.Fa'aalili le pai mo le tusa ma le 4 itula, se'ia mae'a atoa.

Fai le kulimi sasa: A itiiti ifo i le 15 minute ae e te leʻi sauni e tuʻuina le pai, i totonu o le pesini o se mea faʻafefiloi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi (poʻo le faʻaaogaina o se mea palu lima ma se pesini tele e tu fua), faʻafefiloi le kulimi mamafa. , suka fa'afefete, mascarpone ma vanilla.

Tu'u mea'ai i luga ole la'ititi-maulalo se'ia fa'afefiloi atoa, ona fa'atele lea o le saoasaoa i le maualuga ma sasa le fa'afefiloi seia o'o ina fa'atupu fa'ama'a, pe a ma le 2 minute.Fa'aputu le kulimi sasa i luga o le pai, ona fa'aoga lea o se mea e pa'u ai fuala'au e fa'asusu ai i siva sukalati.Fa'alili se'ia seti, pe a ma le 10 minute.

FAAMANATU: Ina ia tao tauaso se pa'u pai, tuu se fata tao i le ogatotonu o le ogaumu ma mua'i vevela i le 425 tikeri.Fa'amalie lau pa'u pai (ua uma ona tu'u i totonu o le ipu pai, fa'alili e tusa ai ma lou mana'o, ma fa'alili i totonu o le pusaaisa mo le itiiti ifo i le 30 minute) i pepa pepa ma fa'amafa i lalo i le mamafa o pai, pi, araisa po'o pene.Tuu le ipu pai i luga o se pepa tao tao lapoa ma tuu i le ogaumu.Tao mo le 15 minute, ona aveese lea o le pepa o loʻo i ai le mamafa ma faʻaauau le tao mo le 5 i le 7 minute, seia oʻo ina lanu enaena auro le paʻu pai.Fa'afeiloa'i i se fata uaea ma fa'amalie a'o le'i fa'atumu.

Fua ma maua se lomiga faauo o le fua iinei.Va'ai fo'i ile fua ole No-Stress All-Butter Pastry Crust.

Kalori: 737;Aofa'i Ga'o: 51 g;Ga'o tumu: 29 g;Cholesterol: 158 mg;Sodium: 459 mg;Carbohydrates: 61 g;Fibre Mea'ai: 3 g;Suka: 37 g;Polotini: 8 g.

Auai i la matou kalapu kuka kuka ma faʻataʻitaʻiga fua mai la matou 10 e tatau ona faitau - ona filifili lea o mea e faʻaopoopo i lau fata.Aso Gafua uma mo le 10 vaiaso.

O la matou ta'iala 8-vaiaso o le a fa'aali atu ia te oe o le taoina o se fasi keke.Fa'avae, fua fa'atatau ma isi mea, i lau pusa meli i Aso Faraile.
suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
whatsapp/whatsapp:+86 15528001618(Suzy)


Taimi meli: Iul-06-2020