Forskellen mellem gelatine og pektin

Pektiner en slags naturlig makromolekylær forbindelse, som hovedsageligt findes i alle højere planter og er en vigtig bestanddel af plantecelleinterstitium.I det daglige liv udvindes pektin normalt fra citrusskallen, normalt i form af gult eller hvidt pulver, som har funktionerne geldannelse, fortykning og emulgering.Pektin er også et naturligt fødevaretilsætningsstof til fremstilling af syltetøj, gelé, yoghurt og is.Derudover kan pektin også bruges til frugtkonservering.Samtidig er pektin meget udbredt på det medicinske område.Pektin bruges til behandling af forstoppelse og diarré, fordi det øger afføringens viskositet og vægt.Pektin bruges også i sugetabletter som smertestillende middel.

Gelatineer lavet af proteinet i dyrehud og knogler, det vil sige kollagen.Hovedbestanddelen af ​​gelatine er protein, som er lysegult og gennemsigtigt og er en lugtfri tyggegummi.Gelatine er almindeligt anvendt som geleringsmiddel i fødevarer, medicin eller kosmetik.Gelatine er en irreversibelt hydrolyseret form for kollagen og er klassificeret som et fødevareprodukt.Det er almindeligt anvendt i fudge samt andre produkter såsom skumfiduser, is og yoghurt.

.Forskellige ingredienser

1. Gelatine: Hovedbestanddelen er protein.

2. Pektin: Det består af to typer homogene polysaccharider og heteropolysaccharider.

.Anderledes natur

1. Gelatine: opløselig i varmt vand, uopløselig i koldt vand.

2. Pektin: Det er mere stabilt i sur opløsning end i alkalisk opløsning og er normalt opdelt i højester-pektin og lavester-pektin i henhold til dets esterificeringsgrad.

.Forskellige anvendelser

1. Gelatine: Mere end 60% af verdens gelatine bruges ifødevare- og konfektureindustrien.

2. Pektin: Som et naturligt fødevaretilsætningsstof af høj kvalitet og sundhedsplejeprodukt kan pektin bruges i vid udstrækning i mad, medicin ogsundhedsprodukter ognoget kosmetik.Råvarerne til kommerciel produktion af pektin er hovedsageligt citrusskaller og æbleskræller.

Hvis du også vil lave sund gummi, er du velkommen til at kontakte os:

Chengdu LST Science and Technology Co.,Ltd

Adresse: 169#Binqing Rd, Pidu amt, Chengdu by Sichuan-provinsen Kina PR611730

Tlf/Wechat/Whatsapp:+8613540605456

Web:www.lstchocolatemachine.com

1655522646811

1655522638434


Indlægstid: 18-jun-2022